torsdag 22 mars 2007

Kvällsuppdatering, sponsor bakslag m.m




Har fått negativa svar från våra två största tilltänkta sponsorer (se svar nedan). Ett stort bakslag men ingen katastrof, we are still going strong!!!

Som expeditionsledare gäller det att ta ut en stark grupp som kan klara av olika situationer som kan uppstå, man måste tänka på allt. Jag har därför bjudit in Lasseman i expeditionen han kompletterar gruppen bra. Han har tex bestigit Kilimanjaro och har antagligen inga problem med höjden. Han har en pannlampa också.


Det är tex ingen slump att jag valde ut Kalle (fotot taget från toppen på Hönö) från första stund, han är fd orienterare på elitnivå och kommer att få i uppgift att ta ut leden från basecamp till toppen. Som sagt förberedelser är allt ;)


Hej Expedition Ramberget,
Tack för ert mail. Det är roligt att ni visar intresse för oss och våra produkter genom att föreslå ett samarbete. På Haglöfs så sponsrar vi en liten konstant grupp av outdoorkillar och -tjejer som vi kallar Haglöfs vänner. Denna grupp både testar, utvärderar och marknadsför våra produkter. I övrigt sponsrar vi ett par större nationella events per år. Men utöver detta sponsrar vi inte så mycket eftersom vår budget inte tillåter det, även om vi skulle önska annat. Jag måste tyvärr tacka nej till er förfrågan om sponsring men önskar er all lycka till!
Mvh
Kristin
Kristin Lundmark
Sales & Marketing
HAGLÖFS SCANDINAVIA AB


Hej
Förstår inte av er beskrivning vad ni ska göra, fyll i detta formulär och returnera det till mig.
Mvh Henrik Hoffman,
VD Postadress: Naturkompaniet AB


Sponsorer

expedition ramberget är i behov av sponsorhjälp. Ett mail har gått ut till jobbar kompisar och leverantörer tex tierra, naturkompaniet m.m. för sponsorhjälp:


Hej tilltänkta sponsorer,
Expedition ramberget http://gone-climbing.blogspot.com/ behöver sponsorer, kan ni bistå med något av följande kan vi t ex stå med eran logga på toppen, reklamlänk på bloggen eller annat budskap som tex en kontaktannons med eller utan bild.
Expeditionen är i akut behov av:
skaljackor, skalbyxor
isyxor
blåbärssoppa
Real turmat
Dextrosol
Kexchoklad
Cykelvagn för utrustningen.
Helmetcam
mvh
Expedition ramberget.

Expeditionen är på G

Kalle ringde igår och tackade ja till expeditionen. Titti kunde inte, Emelie tror jag inte följer med.

Kalle ringde även imorse 7.22 och undrade om vi skulle ta stora eller små ryggäckar. Han hade nog legat sömnlös inatt och funderat på för o nackdelar. Som expeditionsledare bestämde jag mej för små ryggsäckar på ca 35l.

Det gäller att vara i fysisk form inför expeditionen, schemat för att komma i toppform ser ut så här:

Igår: hade barnvakt igår, klättrade på fabriken
Idag: Hämta på dagis, gå en omväg hem med barnvagnen, leka på lekplatsen.
Fredag: Lämna på dagis, damma av cykeln olja in växlarna ta en tur, klättra på fabriken, hämta på dagis och gå en extra promenad.
Lördag: Efter jobbet klättra med Emmelie. Bowla o dricka öl på kvällen.
Söndag: Go Go Go